Kunstwerken van Maudy Alferink kopen

Interesse in de kunst van Maudy Alferink en wilt u wellicht een echt kunstwerk van Maudy Alferink kopen? Dan bent u bij Collectie Harms Rolde aan het juiste adres. Maudy Alferink is een kunstenares die zich vooral bezig houdt met energieke, hyperrealistische werken die een modieuze flair en veel energie uitstralen. Maudy Alferink haar kunstwerken beginnen altijd met het model. Zij zoekt hiervoor vooral modellen, die een specifieke houding of boodschap uitstralen. Hierna komt de fotoshoot in aanwezigheid van een volledig team specialisten die worden ingehuurd. Maudy Alferink wilt alles graag precies op haar manier hebben, de laatste details worden op scherp gezet en uiteindelijk kan het fotograferen beginnen. Met uiteindelijk honderden foto’s kiest Maudy Alferink net dat ene plaatje dat qua uitstraling past bij het verhaal dat zij in haar gedachten erbij heeft. Tot slot begint Maudy Alferink met het echte werk, urenlang met het olieverf tegen het doek totdat alle details er perfect op staan.

Geïnteresseerd in het werk van Maudy Alferink? Neem contact met ons op.

Het verhaal van Maudy Alferink

Maudy Alferink had voor 2014 een carrière in de mode industrie. Dit leven moest ze helaas achter zich laten nadat ze in 2014 een auto ongeluk kreeg dat ervoor zorgde dat zij hersenletsel opliep. Algauw heeft Maudy Alferink hierna de keus gemaakt om zich te gaan focussen op schilderkunst. Ze las boeken over onderwerpen als onderschilderingen, olieverf en ordonnantie en bekeek YouTube video’s van uiteenlopende schildertechnieken. Maudy Alferink heeft in 2017 de stap gezet om naar Florence af te reizen. Hier heeft ze een cursus gevolgd over schilderkunst van de oude meesters. Binnen twee weken heeft Maudy Alferink het voor elkaar gekregen om de zeventiende-eeuwse Caravaggio technieken eigen te maken. Deze technieken zijn dus ook terug te vinden in de kunstwerken van Maudy Alferink.

De technieken bekijken van een echte Maudy Alferink? Bekijk de collectie.

Plannen voor de toekomst

Maudy Alferink werkt selectief met galerieën, het liefste zoekt ze zelf op. Ook voor kunstbeurzen geldt dit. Maudy Alferink bezoekt veel van dit soort beurzen, zo is zij ook bij de Scope Art Show in Miami geweest. Hier voelde het voor haar alsof de kunstwerken die zij maakt er echt tussen passen. Haar toekomst heeft ze goed uitgestippeld, Maudy Alferink wilt haar oeuvre internationaal uitbreiden en vooral veel ontdekken in deze creatieve schilder wereld.

Kunstwerk van Maudy Alferink kopen? Collectie Harms helpt u verder.

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden