Online kunst kopen? Bij Collectie Harms alle soorten kunst!

Bent u geïnteresseerd in kunst en wilt u online kunst kopen? Dan bent u bij Collectie Harms aan het juiste adres. Van schilderijen tot aan beeld kunst, online kunst kopen bij Collectie Harms brengt u veel variatie. Zo kunt u genieten van één van de beelden van Ilse Oelbers. Misschien wilt u liever een schilderij in uw woonkamer hebben? Ook dan kunt u online kunst kopen bij Collectie Harms en plezier hebben van één van de schilderijen van Michiel Schrijver.

Online kunst kopen bij Collectie Harms? Bekijk het werk van onze kunstenaars.

Hoe staat het kunstwerk thuis? Online kunst kopen met thuis-op-zicht

Wilt u online kunst kopen bij Collectie Harms maar wilt u eerst zeker weten of het kunstwerk ook echt in uw huis past? Dan heeft u bij ons de keus om gebruik te maken van onze thuis-op-zichtregeling. Met deze regeling brengen wij het kunstwerk geheel kosteloos en vrijblijvend bij u thuis, zo kunt u met een paar dagen in alle rust de beslissing maken of het desbetreffende kunstwerk wat voor u is. Zo gaat u niet gehaast online kunst kopen. Heeft u online een kunstwerk gezien en wilt u die eerst in het echt bezichtiging voordat u het koopt? Dan kunt u online een bezichtiging inplannen op de datum die u uitkomt! Deze optie is niet beschikbaar voor beelden.

Met zekerheid online kunst kopen? Neem contact met ons op.

Online kunst kopen, welke keuzes maakt u?

Online kunst kopen is niet met twee klikken klaar. Kunst inspireert, kunst blijft u boeien en brengt u in een bepaalde stemming. Dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Komt dit door de strakke tinten van een schilderij of misschien door de levendige kleuren? Wilt u online kunst kopen omdat net dat ene beeld u interesseert door de techniek? Bij de keuze van zo’n kunstwerk helpen wij u graag op weg. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen over bepaalde kunstwerken of vragen over datgene wat u zoekt. Wilt u online kunst kopen en weet u ook van welke kunstenaar u dit wilt? Dan kunt u gemakkelijk tussen alle kunstenaars kijken.

Alle kunstenaars bekijken? Wij hebben de kunstenaars voor u op een rij gezet.

Pieter Pander, Slaapwandelaar

Pieter Pander, Slaapwandelaar

Pieter Pander, Slaapwandelaar (detail)

Pieter Pander, Slaapwandelaar (detail)

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden