Schilderijen van Henk Helmantel kopen

Bent u geïnteresseerd en wilt u de kunstwerken van Henk Helmantel kopen? Kijk dan niet verder dan Collectie Harms Rolde. Henk Helmantel is een schilder die zich voornamelijk bezighoudt met fijnschilderkunst en is één van de belangrijkste personen wanneer het gaat om Hedendaagse Realisme. Wilt u een originele Henk Helmantel kopen? Dan kunt u werken verwachten met zijn beroemde lichte, serene stillevens. Ook kunt u kerkinterieurs, zeldzame landschappen en zelfportretten van Henk Helmantel kopen. Deze kunstenaar is geïnspireerd door verschillende klassieke zeventiende-eeuwse meesters zoals Rembrandt van Rijn.

Wilt u een originele Henk Helmantel kopen? Neem contact met ons op.

De techniek achter een originele Henk Helmantel

Als u een schilderij van Henk Helmantel kopen gaat, kunt u natuurlijk iets moois verwachten want een echte Helmantel komt niet zomaar tot stand. Zo begint bijvoorbeeld het maken van een stilleven met de juiste voorwerpen. Dit kunnen bijvoorbeeld een oude tinnen kan zijn of een rond stuk brood, Henk Helmantel stalt hierna deze voorwerpen zorgvuldig uit op een tafel bij het raam van zijn atelier. Dan komt het belangrijkste gedeelte, namelijk de compositie. Deze bestaat minimaal uit één verticale, horizontale en mogelijk een diagonale lijn. Deze vormen samen een uitgekiende balans. Hierna wordt het schilderij op het paneel geschetst en steeds meer uitgewerkt. Op het laatst worden de details bijgewerkt en kunt u een originele Henk Helmantel kopen.

Het uitgewerkte resultaat van een originele Henk Helmantel kopen? Prijs op aanvraag.

Originele Henk Helmantel kopen? Zowel bekend in binnen- en buitenland

Hedendaags wordt Henk Helmantel gezien als één van de belangrijkste kunstenaars binnen het hedendaags realisme in Nederland. Van Nederland en tot ver over de landsgrenzen wordt Henk Helmantel zijn schilderkunst gewaardeerd. Wilt u een originele Henk Helmantel kopen? Dan weet u dat zijn schilderijen in verschillende landen wordt tentoongesteld. Denk hier bijvoorbeeld aan Frankrijk, Italië, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten Taiwan en Indonesië.

Een originele Henk Helmantel kopen? Bekijk zijn verschillende schilderijen.

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden