Beleggen in Kunst

Heeft u interesse in beleggen in kunst? Voor het beleggen in kunst kunt u terecht bij Collectie Harms. Het beleggen in kunst is iets bijzonders, zo kunt u uw investering aan de muur hangen of een speciale plek geven in uw huis om het tentoon te stellen. Zo heeft u zelf ook nog eens plezier van uw investering in plaats van dat u een saai aandelencertificaat krijgt. Nou heerst er natuurlijk alleen nog de vraag hoe u kunt beleggen in kunst.

Beleggen in kunst is interessant, omdat de kunstmarkt niet uit één markt bestaat, maar uit drie afzonderlijke markten. Zo is er de primaire markt, hier kunt u de onbekende en startende kunstenaars vinden. Dan is er de secundaire markt, hierin zijn kunstwerken van de gevestigde namen te vinden. Dit zijn kunstwerken die worden verhandeld via een bekende galerie en veilinghuizen. Tot slot is er de tertiaire markt. Hierin worden werken verhandeld van kunstenaars die internationaal bekend zijn en welke een rol spelen in de kunstgeschiedenis.

Interesse in het beleggen in kunst? Collectie Harms helpt u verder!

Wilt u beleggen in kunst? Neem een kijkje bij Collectie Harms!

Wanneer u wilt beleggen in kunst als beginnend belegger, ligt het voor de hand dat u zich vooral richt op de primaire en mogelijk de secundaire markt. Verdiepen in de gang van zaken op de kunstmarkt is ook zeer belangrijk. Zo kunt u bij Collectie Harms bijvoorbeeld komen kijken welke kunstenaar of kunstvorm u aanspreekt, of welke juist niet?

Wanneer u weet voor welke bepaalde kunst u wilt gaan van bijvoorbeeld specifiek een kunstenaar is het belangrijk dat u zijn/haar achtergrond van eerdere kunst goed doorneemt. Hierop kunt u bepalen of de waarde van het desbetreffende kunstwerk wellicht zou gaan stijgen of dalen.

Verschillende kunstwerken bekijken bij Collectie Harms? Neem contact op!

Beleggen in kunst? Bekijk het aanbod van Collectie Harms

Bij Collectie Harms worden er verschillende kunstwerken aangeboden, zo kunt u wanneer u wilt beleggen in kunst één van de mooie olieverf werken van Henk Helmantel bekijken of bekijk de verschillende beelden van Bastiaan de Groot. Collectie Harms heeft het allemaal! Doordat Collectie Harms al meer dan vijftien jaar een professionele kunsthandel is kunnen wij u uitstekend begeleiden wanneer u wilt beleggen in kunst.

Bij Collectie Harms beleggen in kunst? Maak gebruik van onze expertise!

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden