Schilderijen kopen bij Collectie Harms? Verschillende kunstenaars!

Wilt u schilderijen kopen en weet u niet waar u terecht kunt? Dan bent u bij Collectie Harms aan het juiste adres. Met een ruime collectie aan schilderijen hebben wij voor ieder een schilderij die in de smaak valt. Bij Collectie Harms kunt u op locatie terecht om de verschillende schilderijen te bekijken, ook kunt u de collectie online bekijken. Wilt u schilderijen kopen maar weet u niet precies wat u zoekt? Één van onze medewerkers informeert u graag over de schilderijen van verschillende kunstenaars.

Doordat wij schilderijen tentoonstellen van verschillende kunstenaars kunt u genieten van de uiteenlopende stijlen en verhalen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld schilderijen kopen van Thijs Jansen wanneer u op zoek bent naar werk dat in de buurt komt van het magisch realisme. Bent u misschien op zoek naar een kunstenaar die u meeneemt in zijn kleurrijke wereld? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in de schilderijen van Keimpe van der Kooi.

Wilt u schilderijen kopen bij Collectie Harms? Neem direct contact op!

Online schilderijen kopen? Bekijk de collectie op onze website!

Wilt u online schilderijen kopen? Dan weet u dat u niet met twee klikken klaar bent. In het kiezen van het juiste schilderij gaat tijd zitten. Zo betekent een schilderij voor iedereen wat anders en kan het ook voor iedereen een andere stemming of inspiratie meegeven. Het gevoel dat iemand krijgt bij een schilderij is voor iedereen persoonlijk, misschien komt het wel door de strakke tinten of de felle kleuren van een schilderij.

Schilderijen kopen bij Collectie Harms verzekerd u dat u naar huis gaat met het juiste schilderij. Wanneer u niet weet voor welk schilderij u de keuze wilt maken, helpen wij u graag. U kunt wanneer u bij ons op bezoek bent altijd terecht om eventuele vragen te stellen over schilderijen om er meer informatie over te krijgen. Ook wanneer u online schilderijen wilt kopen kunt u gemakkelijk terecht door contact met ons op te nemen. Wij doen ons best om al uw vragen te beantwoorden!

Keuzestress bij het online schilderijen kopen? Neem contact op voor meer informatie!

Schilderijen kopen? Ook voor sculpturen kunt u bij ons terecht!

Bij Collectie Harms kunt u terecht voor zowel sculpturen als schilderijen. Door onze ruime collectie heeft u veel keuze wat betreft kunst. Wij bieden u veel uiteenlopende stijlen kunst, gemaakt door veel verschillende kunstenaars. Bent u benieuwd wat voor sculpturen u bij ons kunt kopen, dan kunt u terecht op de website om de verschillende kunstwerken te bekijken. Ook kunt u terecht bij ons op locatie om de verschillende sculpturen en schilderijen in het echt te bewonderen.

Het bekijken van kunstwerken bij ons op locatie kan zowel binnen als bij ons in de beeldentuin. Bij het doorlopen van de beeldentuin kunt u zich houden aan de beeldenroute, doordat u deze route loopt weet u zeker dat u geen kunstwerken mist. Met kunstwerken van maar liefst 22 verschillende kunstenaars zit er zeker wat tussen wat u aanspreekt.

Wilt u de beeldentuin bekijken? Bekijk dan onze beeldenroute en laat u verrassen!

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden