Wilt u sculpturen bekijken in een beeldentuin? Kom dan langs bij Collectie Harms!

Bent u geïnteresseerd in kunst en wilt u wellicht een sculptuur kopen? Dan kunt u bij Collectie Harms in de beeldentuin in Drenthe terecht om te kijken naar misschien uw toekomstig sculptuur. In onze Beeldentuin vindt u verschillende werken van verschillende kunstenaars. Denk bijvoorbeeld aan de marmer en granieten werken van Bastiaan de Groot. Misschien spreken de stalen sculpturen van Bart Somers u misschien meer aan als u door onze beeldentuin loopt?

Meer interesse gekregen in het bekijken van onze beeldentuin? Neem contact op!

Beeldenroute in de beeldentuin van Collectie Harms!

In de beeldentuin van Collectie Harms kunt u een bepaalde beeldenroute lopen. Doordat u deze route loopt weet u zeker dat u alle sculpturen zult tegenkomen die wij aanbieden. Dit zijn verschillende soorten sculpturen van maar liefst 22 verschillende kunstenaars. Laat u verrassen in onze beeldentuin en kijk of er iets tussen staat dat u echt aanspreekt! Mocht u na het zien van onze 28 prachtige sculpturen in onze beeldentuin nog niet overtuigd zijn, kunt u binnen ook kijken naar de kunstwerken die wij in ons bezit hebben.

Wil u de beeldenroute in onze beeldentuin bewandelen? Bekijk de route en kom langs!

Meer dan alleen een beeldentuin bij Collectie Harms!

Bij Collectie Harms kunt u terecht voor meer dan alleen het bekijken van de sculpturen in onze beeldentuin. Zo kunt u de kunstwerken van veel verschillende kunstenaars ook binnen bekijken en zelfs uw eigen maken. Bekijk bijvoorbeeld eens de schilderijen van Maudy Alferink of Henk Helmantel. Genoeg kunst om uw ogen een plezier te doen! Collectie Harms organiseert ook tentoonstellingen en lezingen, informatie voor de eerstvolgende tentoonstelling/lezing kunt u vinden op onze website.

Heeft u interesse in een exemplaar van ons blad Connaisseur met allerlei informatie over kunstenaars en kunstwerken? Bekijk dan de 3 exemplaren op onze website of meld u aan om deze in uw brievenbus te krijgen!

Drentse Beeldentuin of andere kunstwerken bekijken? Plan uw bezoek!

U vindt de beeldentuin op het sfeervolle resort Hof van Saksen in Nooitgedacht (Drenthe).

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden