Actueel


Joke Frima wint prijs tijdens International ARC Salon Exhibition

Tijdens de openingsceremonie in Barcelona van de 13e International ARC Salon Exhibition behoorde Joke Frima tot de prijswinnaars. Met haar werk Epifanie heeft zij een eervolle vermelding in ontvangst genomen. 

Epifanie - Joke Frima - 125 x 250 cm  -  2017

De tentoonstelling bestaat uit 89 Contemporary Realist-werken, geselecteerd uit meer dan 3.750 inzendingen uit 69 landen. Deze competitie voor realistische kunst, de International ARC Salon, biedt meer dan $100.000 aan prijzengeld en internationale erkenning door middel van partnerschappen met prestigieuze tijdschriften, galeries, museumexposities en een sterke online aanwezigheid.50 jaar Evert Thielen - de ogen van de meester

Je kunt er niet aan voorbij, aan de machtige veelluiken die Evert Thielen schildert, en waar hij letterlijk vele jaren aan werkt.

Zijn complete oeuvre aan veelluiken, zes indrukwekkende giganten, zal in de tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum te bewonderen zijn.

Collectie Harms Rolde heeft ook een bijdrage geleverd aan deze tentoonstelling. Het schilderij Renaissance, Een Nieuwe Orde (140 x 170 cm) is hier t/m 5 mei te bezichtigen. 

Daarnaast zorgen 115 kleinere schilderwerken in die tentoonstelling voor een compleet beeld van het leven en werk van de productieve kunstenaar.

De exposities 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester en 50 Jaar Thielen - Schetsen en tekeningen zijn van 3 februari tot en met 5 mei 2019 te zien.

Locatie
Limburgs Museum
Keulsepoort 5
5911 BX Venlo

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag
van 11:00 tot 17:00 uurINKT Sam Drukker - werken op papier

Al vanaf het vroege begin van zijn kunstenaarschap maakt Sam Drukker eerst de tekening en dan het schilderij. De gewassen inkttekeningen zijn somis minimaal en stil, maar altijd geconcentreerd. In de juiste balans wordt er met weinig veel gezegd.
Slot Zeist exposeert t/m 24 maart 2019 een unieke selectie werken op papier door Sam Drukker.

Locatie:
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
www.slotzeist.nl

Tentoonstellingsperiode:
22 januari t/m 24 maart 2019Lezingen en arrangementen

Meer weten over onze kunstwerken? Collectie Harms Rolde biedt nu ook lezingen en rondleidingen aan.
Deze arrangementen kunt u bovendien naar wens combineren met onze aantrekkelijke arrangementen.
Meer informatie vindt u hier.


Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden