Plan uw bezoek

Hof van Saksen
Sinds juni 2016 is Collectie Harms Rolde gevestigd in de Havezate van Hof van Saksen. Verspreid door het gebouw vindt u de topstukken uit onze collectie. Neem ook eens een kijkje in Brasserie Coccinella, waar een mooie verzameling Helmantels hangt en in het Business Centre, waar u onder andere een groot werk van Ton Dubbeldam tegenkomt. Onze wisselende tentoonstellingen hangen in het Souterrain, vlakbij de winkel.
 
Om het meeste te halen uit uw bezoek aan Hof van Saksen, zetten wij hieronder alle faciliteiten en mogelijkheden op een rijtje. Zo kunt u van uw bezoek aan de collectie meteen een uitje maken.
 
 
Terrein en parkeren
Het terrein van Hof van Saksen telt maar liefst 65 hectare en is bereikbaar via de Veldweg en de Borgerderweg. U kunt kiezen uit vijf verschillende parkeerplaatsen. Parkeren op het terrein is altijd gratis. Voor daggasten is er een speciale parkeerplaats vlakbij het hoofdgebouw. Klik hier voor de plattegrond van het terrein. De Havezate vindt u bij nummer 1. Nummer 6 is de parkeerplaats voor daggasten. Overige parkeergelegenheden worden weergegeven met een P, gevolgd door een nummer.
 
Activiteiten
Op Hof van Saksen worden dagelijks veel verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Klik hier voor meer informatie. Voor vragen over activiteiten kunt u bellen met de Receptie: 0592- 245950.
 
Tafelen en borrelen
Hof van Saksen heeft verschillende restaurants en cafés met verschillende keukens en menu’s. U kunt uw bezoek dus altijd afsluiten (of beginnen) met een heerlijke lunch, borrel of diner. Het aanbod en de menukaarten kunt u hier bekijken. Let op: de openingstijden kunnen per week verschillen. Reserveren is mogelijk via de Receptie: 0592-245950.
 
 
Rustig en druk
Tijdens de schoolvakanties is het op Hof van Saksen vaak wat drukker. Mocht u dan in alle rust de collectie willen bezichtigen, dan raden wij u aan uw bezoek te plannen op een dinsdag, woensdag of donderdag. In het weekend is het vaak rustig van 10.00 tot 13.00 uur en in de namiddag of avond.

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden