The Proud Tower
 
The Proud Tower
Olieverf op paneel
110 x 80 cm  -  2017


Statig staan deze kleurrijke dames en heren op het paneel. Op het eerste gezicht lijkt de ordening willekeurig, maar niets is minder waar. Dubbeldam gebruikt kleur om zowel dynamiek als rust te creëren. Aanvankelijk valt de rijkdom aan verschillende tinten op: van helderblauw en koel violet tot zachtroze en dieprood. Maar met de oranje tinten rijgt de kunstenaar de voorstelling trefzeker aaneen. Hij begint links onder, waar nog net een oranje hoed is te zien. Iets erboven schittert de oranje dame met de parelketting ons tegemoet. Weer wat verder rechts in de achtergrond staat een vrouw in oranje en groene kleding met haar rug naar ons toe. En helemaal rechts bovenaan maken we ten slotte oogcontact met de vrouw in de achtergrond. Ton Dubbeldam is een colorist in hart en nieren, en hier bewijst hij dat.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 088-1003100
E-mailadres: info@collectieharms-rolde.nl

Terug naar het overzicht <


Meer informatie

Stel hieronder uw vraag over dit kunstwerk. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Bezichtiging plannen

Wilt u dit kunstwerk bekijken? Geef hieronder uw voorkeursdatum aan. Wij nemen contact met u op voor een definitieve afspraak.

Thuis-op-zicht

Graag wijzen we u op onze thuis-op-zichtregeling. Kosteloos en vrijblijvend brengen wij dit kunstwerk bij u thuis.
U kunt het dan een paar dagen ophangen en in alle rust een beslissing maken.
Vul hieronder een voorkeursdatum in, dan nemen wij contact met u op voor een definitieve afspraak.

Kunst-updates

Vers van het doek of nieuw in onze galerie: met onze kunst-updates blijft u op de hoogte van onze collectie, aanbiedingen en activiteiten.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.
* verplichte velden